Onze merken

Trek
 

Trek is één van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Trek bouwt al sinds 1976 fietsen met maar één doel: de beste fietsen ter wereld bouwen. Vandaag de dag wordt aan dit doel toegevoegd: help de wereld de fiets te gebruiken als een simpele oplossing voor complexe problemen. In het sportieve segment kreeg Trek nog meer uitstraling met Cancellara en de gebroeders Schleck als uithangborden.

1/2
CubeCube fietsen worden al sinds 1993 gebouwd in het Duitse Waldershof. Cube is bekend geworden met hun mountainbikes en racefietsen maar ondertussen hebben ze een uitgebreid aanbod gaande van elektrische fietsen tot kinderfietsen.

Stevens
 

Stevens is een Duits fabrikant van fietsen, het bedrijf werd in 1990 opgericht te Hamburg. Tot de productie behoorden in de beginjaren vooral mountainbikes, race- en en trekkingfietsen.

Stevens valt vooral in de smaak bij de sportievere fietser met hun lichte en stijve frames en zorgvuldig uitgezochte afmontage.

1/1
Flyer

 

Flyer is in 1995 gestart met het ontwerp en de productie van de elektrische Flyer fietsen. Van het begin af aan heeft het team van specialisten maar één ambitie gehad: de beste elektrische fietsen ontwikkelen en produceren die op de markt te krijgen zijn. De wensen van klanten staan centraal en zijn uiteindelijk bepalend voor de tastbare eindproducten. Flyer elektrische fietsen volgt de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Flyer speelt daarop in met een uitgebreid productgamma en variatie in maatvoering en uitrustingsniveau, zodat er altijd een Flyer elektrische fiets is die ruimschoots voldoet aan uw wensen.

 

Kinderfietsen

 

Wij beschikken over een ruim aanbod aan kinderfietsen van de merken BNB en Kokua. We hebben steevast meer dan 200 kinderfietsen op voorraad. Ook voor steps van Micro of Yedoo en éénwielers kan u bij ons terecht.

 

Andere merken